Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ανατροπή στον θάνατο της 44χρονης. Σε βαρύ πένθος Λαμία και Σπερχειάδα, σήμερα η κηδεία της 44χρονης που έβαλε τέλος στη ζωή της

UPDATE. Ανατροπή στον θάνατο της 44χρονης. Η ιατροδικαστική έκθεση αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Η αστυνομία αρχικά απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και έκανε λόγο για απαγχονισμό. Ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για προσωρινή αιτία θανάτου προσδιορίζει «αναξυγοναιμία, διάσταση αυχενικής μοίρας εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων». Δεν ξεκαθαρίζει εάν είναι απαγχονισμός ή στραγγαλισμός, αφήνοντας ερωτηματικά για τον τρόπο που πέθανε η 44χρονη. rip

Βαριά θλίψη και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει στη Φθιώτιδα ο θάνατος μιας 44χρονης μητέρας τριών παιδιών, που, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, έβαλε τέλος στη ζωή της με αυτοσχέδιο βρόχο.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, η 44χρονη είχε βάλει τα παιδιά της για ύπνο, στο σπίτι τους στη Λαμία, και στη συνέχεια προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Τη βρήκε νεκρή ο άντρας της όταν επέστρεψε από τη δουλειά του, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Τα αίτια που την οδήγησαν στην πράξη δεν έχουν γίνει γνωστά. Η κηδεία της θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στη Σπερχειάδα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, σήμερα Παρασκευή (15/3) στις 16.00 το απόγευμα.