Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Μία εβδομάδα προπονήσεων συμπλήρωσε ο ΑΠΟΚ - Ενισχύεται μεταγραφικά ο "ιστορικός", με παράλληλες δοκιμές παιχτών

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΑΠΟΚ που φέτος θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

1

Το Βελούχι έκλεισε ήδη μια εβδομάδα προπονήσεων καθώς άρχισε την Πέμπτη 3 Αυγούστου. Ήδη έχουν κλείσει ορισμένοι παίχτες και άλλοι είναι κοντά σε συμφωνία, κάνοντας προπονήσεις με την ομάδα του “ιστορικού”.

To “παρών” στην πρώτη προπόνηση έδωσαν οι: Μπακαλίδης, Γενιτσαρόπουλος, Κουτσουπιάς, Χαλλής, Αθανασόπουλος, Ν. Λάππας, Φλωράκης, Ντουφεκιάς, Τσιλιμέκης, Ξαγάρας, Γ. Σερπάνος, Μπούτσι, Ρεσίτης, Κόλλιας, Νταβαρίνος, Λευτέρης, Φαρμάκης, Λάππας, Φεγγούλης, Σταμούλης, Παχής, Λέρης, Πασσάς και Κατσαδούρος. Κοντά στην ομάδα και ο Βασίλης Συγκελόπουλος, ο οποίος όπως είχε ανακοινώσει στα «Ευρυτανικά Νέα» δε θα ακολουθήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

3

Τη διοίκηση εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Άρης Τσιούνης και ο Κώστας Πασσάς. Παραβρέθηκαν επίσης οι: Θανάσης Ελεφάντης, Χρήστος Τσάμπρας, Νίκος Γκορόγιας, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Ανδρέας Κατσακιώρης, Τάκης Κατσακιώρης, Νεκτάριος Καρδαμπίκης και Δημήτρης Σερπάνος, φίλοι και αρωγοί της ομάδας.

2

Μπαμ με Κακκάβα
Μετά τους Νίκο Λάππα (μέσος) και Λευτέρη Γιουπλάρι (στόπερ) ο ΑΠΟΚ έκλεισε και τον επιθετικό Γιάννη Κακκάβα. Ο 26χρονος (8/4/1991) ποιοτικός περιφερειακός επιθετικός έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες Ατρόμητος Αθηνών, ΠΑΟ  Ρουφ, Χαλκίδα, Ατρόμητος Πειραιά, Προοδευτική, Αρχάνι, Ερμής Κιβερίου, Μαρτίνο και Ολυμπιακό Λαμίας.

4

Δοκιμάζεται ο Μιλάνι

Ο 20χρονος τερματοφύλακας Fatli Milani, Αλβανικής καταγωγής προέρχεται από την Κ17 της Εθνικής Αλβανίας ενώ έχει αγωνιστεί με την Κ20 του Λεβαδειακού στη  Super League και την Κ19 του ΠΑΣ Λαμία στη Football League.

Στο Μαρτίνο αγωνιζόταν πέρσι όμως έμεινε ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες των "Ε.Ν." τόσο αυτός όσο και ο 25χρονος τερματοφύλακας Λαμπρόπουλος που αναμένεται στο Καρπενήσι το Σάββατο 12/8 θα δοκιμαστούν στο φιλικό της Κυριακής με τον Παλληνιακό.

6


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚ (3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ