Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Αθώα η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ. Οδηγήθηκε στο δικαστήριο για διατάραξη κοινής ησυχίας από καλοκαιρινή εκδήλωση του δήμου

Στις 16 Αυγούστου 2017, στο πλαίσιο των Γιορτών Δάσους 2017, διοργανώθηκε από την ΕΚΕΠΠΑΔΗΚ street party στην οδό Ζηνοπούλου. Οι περίοικοι, σύμφωνα και με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, διαμαρτυρήθηκαν για δυνατή μουσική -στις 12 παρά 10 τα μεσάνυχτα- στην αστυνομία, η οποία προέβη σε μηνυτήρια αναφορά βάσει του νομού.

street-party-july-2017

“Κατόπιν του κλητήριου θεσπίσματος του πταισματοδικείου Καρπενησίου η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ εκπροσωπούμενη από την Πρόεδρο αυτής κα. Σοφία Ζαλοκώστα παρευρέθηκε  στο πταισματοδικείο Καρπενησίου στις 28 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 9:00 ως υπεύθυνη διοργάνωσης μουσικής εκδήλωσης στα πλαίσια των Γιορτών Δάσους 2017 που διοργάνωσε η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ και κατηγορήθηκε για διατάραξη της κοινής ησυχίας των περιοίκων στις 16 Αυγούστου 2017, στην οδό Ζηνοπούλου και ώρα 23:50.

Το Πταισματοδικείο ύστερα από απολογία της Προέδρου της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ αποφάνθηκε ότι συντάσσεται απόλυτα με την απολογία της κας Ζαλοκώστα Σοφίας  την οποία και αθώωσε.”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία.