Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Χριστουγεννιάτικες γιορτές στα Δημοτικά σχολεία του Καρπενησίου, με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Λίγο πριν τα σχολεία κλείσουν για τις γιορτές των Χριστουγέννων, εκπαιδευτικοί και μαθητές ετοιμάζονται για τις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις. Οι γιορτές στα τέσσερα Δημοτικά σχολεία του Καρπενησίου θα πραγματοποιηθούν το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή.

xmas-paidia1

Θεατρικό χαρακτήρα θα έχει η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου. Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, στις 10.00 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, οι μαθητές της Β’ τάξης θα παρουσιάσουν τα θεατρικά δρώμενα «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη» και «Τα δώρα του καινούριου χρόνου». Την επιμέλεια έχουν αναλάβει οι εκπαιδευτικοί Καλατζή Κατερίνα και Λερού Ολυμπία.

Στις 8.15 το πρωί της Παρασκευής, 22 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει η αντίστοιχη γιορτούλα στο 2ο Δημοτικό σχολείο της πόλης, με τα παιδιά της Γ’ τάξης σε ρόλο πρωταγωνιστικό.

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο (αίθουσα εκδηλώσεων), αύριο Πέμπτη 21/12, στις 18.00 το απόγευμα, θα φιλοξενηθεί η γιορτή για τα Χριστούγεννα, που ετοίμασαν οι μαθητές/τριες και οι δασκάλες της Α’ και Β’ τάξης. Μετά τη γιορτή θα διεξαχθεί το καθιερωμένο μπαζάρ με κατασκευές απ’ όλες τις τάξεις του σχολείου καθώς και από το Ειδικό Δημοτικό & Ειδικό Νηπιαγωγείο.

Τέλος, η γιορτή στο 4ο Δημοτικό θα γίνει την Παρασκευή 22/12, στις 9.00 το πρωί, με τα παιδιά της Α’ και Β’ τάξης να παρουσιάζουν σκετσάκια, ποιήματα κ.α.