Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

1,1 εκατ. για έργα αθλητισμού στην Ευρυτανία. Τέσσερα έργα ανακοίνωσε ο Αυγενάκης - Ταρτάν στίβου στο γήπεδο Καρπενησίου

από την έντυπη έκδοση

Στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη βρέθηκε ο βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κώστας Κοντογεώργος, μεταφέροντας τα αιτήματα των δημάρχων της Ευρυτανίας για χρηματοδότηση έργων, οι μελέτες των οποίων έχουν κατατεθεί από τους δήμους στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».kontogeorgos-augenakis-gipedo

Από το γραφείο του Βουλευτή Ευρυτανίας εξεδόθη το ακόλουθο Δελτίο Τύπου: "Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 συναντήθηκε ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Ελευθέριο Αυγενάκη και συζήτησαν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Νομό Ευρυτανίας και στους δύο Δήμους Καρπενησίου και Αγράφων.".

“Ο υφυπουργός αναγνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής όπως αυτές εκφράστηκαν τόσο από τα αιτήματα των Δημάρχων όσο και από τον Βουλευτή Ευρυτανίας, ανακοίνωσε τα παρακάτω έργα. Ο Βουλευτής Ευρυτανίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Υφυπουργό για την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των Δήμων του Νομού μας”, καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Κοντογεώργου.

ΤΑ ΕΡΓΑ

Δήμος Αγράφων:

1) Προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού τάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου Κερασοχωρίου, Γρανίτσας, Βίνιανης και Λεπιανών, προϋπολογισμός δαπάνης 687.814 ευρώ

2) Προμήθεια και εγκατάσταση περίφραξης, προμήθεια στεγάσεων αναπληρωματικών και διαιτητών στα γήπεδα ποδοσφαίρου Κερασοχωρίου και Γρανίτσας, προϋπολογισμός δαπανών 48.514 ευρώ.

Δήμος Καρπενησίου:

1) Κατασκευή γηπέδου 5x5 στο Μεγάλο Χωριό και γήπεδο μπάσκετ στο Στένωμα, προϋπολογισμός δαπάνης 205.000 ευρώ και

2) Εγκατάσταση ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου και προμήθεια ρομποτικής σκούπας για το κολυμβητήριο Καρπενησίου, προϋπολογισμός δαπάνης 272.900,01 ευρώ.

Δήλωση Σουλιώτη: "Ευχαριστούμε τον κ. Υπουργό"

«Με μεγάλη χαρά μας ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση των μελετών που είχαμε βάλει μέσα στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”, από τον υφυπουργό κ. Αυγενάκη. Έργα τα οποία δίνουν λύση και καλύτερη προοπτική στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις. Αφορούν δύο μελέτες, η πρώτη προϋπολογισμού 205.000 ευρώ που περιλαμβάνει δυο υποέργα, ένα καινούργιο γήπεδο 5χ5 στο Μεγάλο Χωριό και ένα γήπεδο μπάσκετ στο Στένωμα. Η δεύτερη αφορά την εγκατάσταση καινούργιου τάπητα ταρτάν στο κεντρικό γήπεδο Καρπενησίου και επίσης την προμήθεια μιας μεγάλης ρομποτικής σκούπας για την πισίνα του κολυμβητηρίου.

Το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Εκδίδονται προσκλήσεις στοχευμένες και με ολοκληρωμένες μελέτες μας δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης σημαντικών έργων. Εύχομαι το πρόγραμμα αυτό να συνεχιστεί. Εμείς έχουμε εκμεταλλευτεί στο έπακρο το πρόγραμμα. Τα τελευταία δυο χρόνια έχουμε εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις πάνω από 3 εκατ. ευρώ στον δήμο Καρπενησίου. Και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε άλλη νέα πρόσκληση για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα για το δημότες μας. Σε κάθε περίπτωση ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ένταξη των έργων».