Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Ζητείται ενοικιαστής για τη Δομνίστα. Στο Δημοτικό Συμβούλιο η εκμίσθωση του δημοτικού ξενώνα στην πλατεία του χωριού

Εδώ και χρόνια παραμένει δίχως ενοικιαστή το δημοτικό κατάστημα στη Δομνίστα, ένα τριώροφο κτήριο πολλαπλών χρήσεων, που μπορεί να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο, ξενώνας, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφέ μπαρ, εστιατόριο και ψησταριά.

domnista-dimotiko-katast1

Ο δήμος Καρπενησίου ευελπιστεί ότι θα βρεθεί εκμισθωτής και για τον λόγο αυτό έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 20/12.

Η «ταυτότητα» του κτηρίου

Το προς εκμίσθωση ακίνητο βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Δομνίστας, του Δήμου Καρπενησίου, επί της κεντρικής πλατείας και αποτελείται από τρεις ορόφους. Το εμβαδόν εκάστου ορόφου είναι περίπου 230,00 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει εφτά (7) δωμάτια στον Α΄ όροφο, τρία (3) δωμάτια και αίθουσα καταστήματος στο ισόγειο και εφτά (7) δωμάτια και αποθήκες στο ημιυπόγειο.

Δύναται να χρησιμοποιηθεί ως ξενοδοχείο, ξενώνας, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφέ μπαρ, εστιατόριο, ψησταριά, εφόσον πληροί τις εκάστοτε υγειονομικές και λοιπές διατάξεις. Ο μισθωτής μπορεί να επιλέξει όποιες από τις χρήσεις επιθυμεί και επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Η εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου θα γίνει με δημοπρασία, ενώ η Οικονομική Επιτροπή θα προβεί στην λεπτομερή κατάρτιση των όρων διακήρυξης εκμίσθωσης.

(Φωτο: Κώστας Νταλιάνης)