Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

ΕΠΑΛ Καρπενησίου: Οι μαθητές μοίρασαν γλυκά φτιαγμένα με αγάπη. Πρωτοβουλία προσφοράς κατά την περίοδο των γιορτών (ΦΩΤΟ)

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε πριν από λίγο καιρό το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Καρπενησίου.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Παραδοσιακή κουζίνα της Ευρυτανίας», οι μαθητές του ΕΠΑΛ και οι υπεύθυνες καθηγήτριες κα Χαντζοπούλου Χρυσάνθη και κα Τσίντζου Ευαγγελία, σε συνεργασία με τους μαθητές και τον καθηγητή (κ. Παναγιώτη Κίτσιο) του τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (chef)» του ΔΙΕΚ Καρπενησίου, διοργάνωσαν δράση στο πνεύμα των Χριστουγέννων παρασκευάζοντας παραδοσιακά γλυκίσματα.

epal-glika-estia1

Εν συνεχεία, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, προσέφεραν τα γλυκίσματα στους τρόφιμους του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων (π. Γηροκομείο) καθώς και στους νοσηλευόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου. Στο Θεραπευτήριο, τους μαθητές υποδέχτηκαν ο πρόεδρος κ. Νίκος Κοντοπάνος και η κοινωνική λειτουργός κα Ιωάννα Κορομπίλη, ενώ στο νοσοκομείο ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας κ. Δημήτρης Καρατσίκης, οι γιατροί και οι εργαζόμενοι.

epal-glika-estia2

Κατόπιν, τα παιδιά επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου και την Αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας, με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αριστείδη Τασιό να απευθύνουν ευχές και ευχαριστίες στους μαθητές του ΕΠΑΛ.

epal-glika-estia3