Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

ev media-logo

Με καθαρό δρόμο, άφθονο φρέσκο χιόνι & ανοικτές όλες τις πίστες, θα λειτουργήσει το Χιονοδρομικό το τριήμερο της Αποκριάς - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πυρετωδώς εργάζονται από το πρωί τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας ώστε να καθαριστεί πλήρως ο δρόμος που οδηγεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου. Το Σαββατοκύριακο ο δρόμος προς το Χ.Κ θα είναι καθαρός και πλήρως ασφαλής για όλα τα ΙΧ και σίγουρα αξίζει μια βόλτα ως εκεί, για ντόπιους και επισκέπτες, είτε για ένα καφέ είτε για σκι και παιχνίδια στο χιόνι.

Η κακοκαιρία της Πέμπτης (15/2) προσέθεσε νέες ποσότητες φρέσκου χιονιού και το Χ.Κ θα λειτουργήσει πλήρως το προσεχές τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας. Σε πολλά σημεία (κυρίως στα λεγόμενα «ανεμοσούρια») του δρόμου το χιόνι φθάνει ακόμα και τα 4-5 μέτρα (!), ωστόσο η δουλειά που έγινε από την Π.Ε, με συντονιστή τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας, Θανάση Μπίκα, ήταν πολύ αποτελεσματική και έτσι το δίκτυο προς το Βελούχι είναι πλέον ανοικτό και ασφαλές. Νωρίς το πρωί προσοχή απαιτείται σε τυχόν σημεία με πάγο.

Το Σάββατο 17 αλλά και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου το Χιονοδρομικό θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, με το σύνολο των αναβατήρων να είναι διαθέσιμοι για το κοινό. Επίσης, ο καιρός θα είναι σύμμαχος, με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί και τη θερμοκρασία λίγο πάνω από το μηδέν.

 ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ (16/2) ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ