Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ) Μελωδίες, χοροί κι αλληλεγγύη στο Πάρκο Αποδήμων, στη συναυλία για «ιερό» σκοπό του συλλόγου «Αγώνας Ζωής»

Συμβολικό αλλά και κυρίως ουσιαστικό χαρακτήρα είχε η μουσική βραδιά που οργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών νομού Ευρυτανίας κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών «Αγώνας Ζωής», τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων, στο Καρπενήσι.

5

Και αυτό γιατί μπήκε ένα ακόμα λιθαράκι στο εγχείρημα του συλλόγου να φτιάξει ένα σπιτικό στην Αθήνα, έναν χώρο φιλοξενίας για τους απανταχού Ευρυτάνες καρκινοπαθείς που ταξιδεύουν σε τακτική βάση στην πρωτεύουσα για τη θεραπεία τους. Τα έσοδα από τη συναυλία (το εισιτήριο κόστιζε 3 ευρώ) θα διατεθούν ακριβώς γι' αυτό τον σκοπό.

Στη σκηνή ανέβηκε ο ανερχόμενος Βασίλης Ράλλης, που μαζί με τη μπάντα του, ερμήνευσε κομμάτια τόσο από την προσωπική του συλλογή όσο και άλλων, γνωστών καλλιτεχνών. Έντεχνα και διασκευασμένα παραδοσιακά ανέβασαν το κέφι και στήθηκαν χοροί κυκλωτικοί μέχρι αργά, με τους θεατές να αψηφούν την ψύχρα.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του συλλόγου, η συναυλία ήταν αφιερωμένη στη φίλη του «Αγώνα Ζωής», Ελένη Κονιαβίτη - Γεωργαλή, η οποία απεβίωσε πρόσφατα σε μικρή ηλικία, έχοντας δώσει τον δικό της αγώνα για ζωή και έχοντας δείξει την υποστήριξή της προς τον σύλλογο μέχρι το τέλος, αποτελώντας παράδειγμα θέλησης και αυταπάρνησης.

Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Άρης Τασιός, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, αντιδήμαρχοι κ.α.

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

3

6

1

2

8

7

4