Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού στο Καρπενήσι, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου

Το Φροντιστήριο «λέξη» και η «Orientum - Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας» σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα: «Αναλυτική παρουσίαση Πανεπιστήμια-ΤΕΙ και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας».mixaloulis-karpenisi-2017-0

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στις 17:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Καρπενησίου, απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, γονείς μαθητών και εκπαιδευτικούς της Β/βάθμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών τους.

Περιλαμβάνει 3ωρο σεμινάριο με τις εξής θεματικές ενότητες: Πώς επιλέγω σχολή και επάγγελμα, Αναλυτική παρουσίαση Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, Επαγγελματικά δικαιώματα σχολών, Νέο Εξεταστικό Σύστημα, Συγχωνεύσεις Πανεπιστημίων – ΤΕΙ, Τι ζητάει η αγορά εργασίας, Πώς βάζω στόχους και διαχειρίζομαι σωστά τον χρόνο μου, Ποιες είναι οι δεξιότητες που ζητούν οι εργοδότες, Εναλλακτικές καριέρες και Συμπεριφορές των ανθρώπων που πετυχαίνουν.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Σπύρος Μιχαλούλης, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και συγγραφέας του βιβλίου "Παμε Πανεπιστήμιο 2019".

Ο εισηγητής θα απαντήσει σε ερωτήματα και θα λύσει απορίες του κοινού με την ολοκλήρωση της εισήγησης του.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

(φωτο από παλαιότερη αντίστοιχη εκδήλωση)