Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Μήπως έχετε δει αυτό το σκυλάκι στο Καρπενήσι ή τη γύρω περιοχή;

Τις πιθανότητες το σκυλί που βρήκε σε κακή κατάσταση και φρόντισε, να βρίσκεται στην κατοχή ατόμου στο Καρπενήσι, επιθυμεί να διαπιστώσει άτομο που απευθύνθηκε στα «Ευρυτανικά Νέα».skili-orfeas11

Στα μέσα Ιουλίου ο Luize Aliaj, καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο το τετράποδο σε δικό του χώρο, το έδωσε σε ιδιώτη στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων Αττικής. Λίγες ημέρες αργότερα, όμως, έμαθε από τον τελευταίο πως ο «Ορφέας» δόθηκε σε άτομο του οποίου οι γονείς ζουν στο Καρπενήσι και ότι το σκυλί βρίσκεται πλέον εδώ -εάν αληθεύουν όσα του είπε.

Η ανάρτησή του περί ευρέσεως του σκύλου είναι η εξής:

«S.O.S Αγνοείται η τύχη του

Περιοχή Άγιοι Ανάργυροι Μυκονιάτικα & Καρπενήσι

Λουίζα τηλ. 697 285 6633 ή στείλτε inbox.

Αυτός είναι ο Ορφέας 5 μηνών σήμερα. Από την ημέρα που γεννήθηκε γνώρισε την σκληρή πλευρά της ζωής. Τον βρήκα Μεγάλη Τετάρτη σε ηλικία ούτε 2 μηνών, στη μέση του πουθενά σε μια περιοχή της Αρκαδίας, σε άθλια κατάσταση με ένα σκοινί στο λαιμό. Χωρίς 2η σκέψη τον πήρα σπίτι.
Μετά το Πάσχα ήρθαμε στην Αθήνα να βρούμε ένα σπίτι ασφαλές γιατί ήταν δύσκολο να τον κρατήσω λόγο του σκύλου μας που είναι 16 χρονών και η παρουσία του μικρού Ορφέα του προκαλούσε στρες και δυσφορία. Η συμβίωση τους ήταν δύσκολη. Ο Ορφέας έγινε γρήγορα αγαπητός και γνωστός στην γειτονιά αλλά έπρεπε να βρει ένα καινούριο σπίτι.
Κυριακή 14.7.19 τον πήγα στο καινούριο του σπίτι στους Άγιους Ανάγυρους, ένα σπίτι με κήπο και έναν νέο ιδιοκτήτη που φαινόταν φιλόζωος. Στενοχωρήθηκα πολύ που τον αποχωρίστηκα μη ξέροντας ότι η στεναχώρια αυτή θα γινόταν εφιάλτης.
Έτσι το Σάββατο στις 20.7 έμαθα ότι μια μέρα πριν ο κος αυτός έδωσε τον Ορφέα, κατά τα λεγόμενα του, σε έναν άγνωστο κο που συνάντησε όταν τον έβγαλε βόλτα και ότι το σκυλί ταξίδευε για Καρπενήσι όπου ζουν οι γονείς του Άγνωστου αυτού κου.
Η άρνηση του να δώσει παραπάνω πληροφορίες ή να ψάξει να βρει τον κο στον χώρο που συχνάζει με το σκυλί του για να πάρει τα στοιχεία του, μας βάζει σε υποψίες ότι ο κος έχει παρατήσει το σκυλί (όχι πως το να το δώσει σε έναν άγνωστο χωρίς το βιβλιάριο υγείας του και την φαρμακευτική του αγωγή δεν είναι εγκατάλειψη και έκθεση σε κίνδυνο, 22.7 έπρεπε να κάνει το εμβόλιο της Λύσσας).
Για τον λόγο αυτό η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Αυτό που επείγει τώρα είναι να βρεθεί ο Ορφέας και να γυρίσει σε ανθρώπους που τον αγαπάνε πραγματικά. Γιαυτό σας παρακαλούμε ψάξτε...
Ειδικά εσείς που μένετε στους Αγίους Ανάργυρους γύρω στα Μυκονιάτικα και εσείς που έχετε φίλους ή συγγενείς στο Καρπενήσι (εάν ισχύει η εκδοχή του).
Όποια πληροφορία έχετε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου Λουίζα τηλ. 697 285 6633 ή στείλτε inbox.».