Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ύστερα από αλλεπάλληλες άγονες δημοπρασίες, αναδείχθηκε ενοικιαστής για το δημοτικό κατάστημα στη Δομνίστα

Μετά από αλλεπάλληλες άγονες δημοπρασίες, το δημοτικό κατάστημα που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Δομνίστας βρήκε τελικά ενοικιαστή και αναμένεται να λειτουργήσει ξανά.domnista-dimotiko-katastima1

Το κατάστημα παρέμενε ανεκμετάλλευτο τα τελευταία χρόνια, παρά τις προσπάθειες του δήμου να προσελκύσει το ενδιαφέρον επενδυτών, μειώνοντας κατά το ήμισυ το ενοίκιο, από τα 300 στα 150 ευρώ. 

Έπειτα από την τελευταία δημοπρασία στις 25 Ιουνίου, η οποία αρχικά απέβη άγονη, καθώς κανείς ενδιαφερόμενος δεν συμμετείχε, κατά την επαναληπτική διαδικασία εμφανίστηκε ένας και μοναδικός υποψήφιος ενοικιαστής, στον οποίο τελικά κατακυρώθηκε το εκμισθούμενο ακίνητο. 

Ο νέος ενοικιαστής, κ. Νικόλαος Μοναστήρας, αναλαμβάνει την εκμετάλλευση του καταστήματος έναντι 151 ευρώ μηνιαίως για τα επόμενα πέντε (5) χρόνια. 

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για ακίνητο, εμβαδού 230 τ.μ. περίπου, το οποίο αποτελείται από ημιυπόγειο με επτά (7) δωμάτια και αποθήκες, ισόγειο με τρία (3) δωμάτια και την κεντρική αίθουσα και τον πρώτο όροφο, ο οποίος διαθέτει επτά (7) δωμάτια.

Δύναται να χρησιμοποιηθεί ως Καφέ - Μπαρ, Εστιατόριο, Ψησταριά, Ξενώνας, Ξενοδοχείο, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, εφόσον πληροί τις εκάστοτε υγειονομικές διατάξεις. Εντωμεταξύ, ο μισθωτής μπορεί να επιλέξει μία ή περισσότερες από τις ανωτέρω χρήσεις. Να σημειώσουμε ακόμη ότι εντός του μισθίου υπάρχει σχετικός εξοπλισμός, ενώ πέραν από τους εκμισθούμενους χώρους, ο μισθωτής δικαιούται να υποβάλει αίτηση για χορήγηση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων επί της κεντρικής πλατείας, με την πληρωμή του αντίστοιχου τέλους.