Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ) Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 2 ωρών χάρισε ο Χρήστος Θηβαίος στο κοινό του Καρπενησίου - Κατάμεστο το αμφιθέατρο

 Με μελωδίες και στίχους από γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια του Χρήστου Θηβαίου και άλλων γνωστών τραγουδοποιών «πλημμύρισε» το -προσφάτως ανακαινισθέν- Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου, το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου.66

Η κεντρική καλοκαιρινή συναυλία στο πλαίσιο των Γιορτών Δάσους ήταν μια όμορφη μουσική παράσταση δύο (2) ωρών με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Θηβαίο, που πήγε το κοινό «Μια βόλτα στα Εξάρχεια» (όπως είναι ο τίτλος της θερινής του περιοδείας) με τραγούδια/στίχους της Κατερίνας Γώγου («Εμένα οι Φίλοι Μου»), του Παύλου Σιδηρόπουλου («Στην Κ.», «Μπάμπης ο Φλου» κ.α), του Νικόλα Άσιμου («Μπαγάσας», «Γιουσουρούμ» κ.α.), της Αρλέτας («Το Μπαρ το Ναυάγιο», «Ο Λύκος» κ.α) και άλλων.

Πυλώνας, ωστόσο, της βραδιάς ήταν τραγούδια που πρωτοτραγούδησε εκείνος και έγιναν διαχρονικά: από τον «Άμλετ της Σελήνης» έως το «Ας χαθείς» και από το «Δεν Είμαι Άλλος» μέχρι το «Ημερολόγιο», ο Χρ. Θηβαίος, που έγινε αρχικά γνωστός στα μέσα των 90’με το συγκρότημα «Συνήθεις Ύποπτοι, ήταν -κατά γενική ομολογία- εξαιρετικός, άλλοτε με διάθεση νοσταλγική και μελαγχολική και πότε-πότε πιο ενθουσιώδης και ξεσηκωτικός. Η συναυλία ξεκίνησε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, με τον γνωστό τραγουδιστή και συνθέτη να εκφράζει ευχαριστίες για την πρόσκληση σε Δήμο και Αντιπεριφέρεια.

Η αυλαία της βραδιάς έπεσε περί τα μεσάνυκτα, με τον κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες, να γεμίζει ασφυκτικά το αμφιθέατρο. Μαζί με τον Χρ. Θηβαίο επί σκηνής ήταν ο Μάξιμος Δράκος και o Καλίστρατος Δρακόπουλος.

Τα "Ευρυτανικά ΝΕΑ" σας μεταφέρουν με εικόνα και ήχο αποσπάσματα από τη συναυλία του Χρ. Θηβαίου στο Καρπενήσι.

 

2

3

4

5

6