Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Οι ομογενείς στηρίζουν την ποροσπάθεια του ΕΔΣΕ για την αγορά διασωστικού αυτοκινήτου - Έκτακτες εισφορές από μέλη του σωματείου που ζουν στις ΗΠΑ

edse usa

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας, αναφέρονται τα εξής:

"Έκτακτες εισφορές με σκοπό την αγορά διασωστικού αυτοκινήτου κατέβαλαν μέλη του σωματείου μας που ζουν στην Αμερική οι οποίοι είναι βασικοί υποστηρικτές του έργου της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα τα μέλη της νεολαίας των Ευρυτάνων της Αμερικής “VELOUCHI YOUTH” συνεχίζουν την προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα για την αγορά διασωστικού αυτοκινήτου για τις ανάγκες της ομάδας.

Μια προσπάθεια που ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια έπειτα από συζήτηση και ενημέρωση που είχαν από το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου για τις ανάγκες που υπάρχουν.

Για τον παραπάνω σκοπό υπάρχει επίσης βοήθεια και υποστήριξη από τα μέλη του συλλόγου Θυγατέρες της Ευρυτανίας «DAUGTHERS OF EVRYTANIA» και άλλων παραρτημάτων του συλλόγου Ευρυτάνων Αμερικής το Βελούχι «Evrytanian Association of America VELOUCHI”, και από το EVRYTANIAN FOUNDATION του συλλόγου VELOUCHI.

Οι έκτακτες εισφορές κατατέθηκαν στο λογαριασμό του σωματείου που έχει ανοιχθεί στην Εθνική τράπεζα Καρπενησίου με σκοπό την αγορά διασωστικού αυτοκινήτου 4Χ4.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου θέλουν να ευχαριστήσουν όλα τα μέλη πού καταβάλουν έκτακτες εισφορές για τον παραπάνω σκοπό αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο και τη κοινωνική δράση του σωματείου μας.".