Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ) Μουσικές και τραγούδια για ιερό σκοπό. Η συναυλία του «Αγώνα Ζωής» με τον Αλέξανδρο Δάικο, στο Πάρκο Αποδήμων

Μια ωραία συναυλία, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου για την αποπεράτωση του σπιτιού φιλοξενίας καρκινοπαθών στην Αθήνα, διοργάνωσε ο «Αγώνας Ζωής» το βράδυ της Δευτέρας (19/8) στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων. Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα των Γιορτών Δάσους 2019.1

Στη σκηνή ήταν ο Αλέξανδρος Δάικος και μαζί του οι: Παντελής Πέτρου (μπάσο, φωνητικά), Κυριάκος Πέτρου (βιολί, φωνητικά) και Νίκος Χριστόπουλος (τύμπανα).

Η μουσική βραδιά ξεκίνησε λίγο πριν τις 22.00, με χαιρετισμό από την πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών ν. Ευρυτανίας Κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών «Αγώνας Ζωής», Ανθή Μουλιανίτη, και την αντιδήμαρχο Καρπενησίου, Ευδοξία Κονιαβίτη.

Η συναυλία περιλάμβανε ένα ευρύ ρεπερτόριο -από τραγούδια του Αλέξ. Δάικου (Λευκή Ισοπαλία, Αρκεί να Με Θες κ.α.) μέχρι γνωστά κομμάτια των: Χρήστου Θηβαίου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Γιάννη Αγγελάκα, Λεωνίδα Μπαλάφα κ.α.· προς το τέλος δε, το κέφι ανέβηκε και στήθηκαν χοροί κυκλωτικοί.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου, το σπίτι φιλοξενίας για Ευρυτάνες που υποβάλλονται σε θεραπείες (χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες κ.α.) θα είναι έτοιμο τους επόμενους μήνες. Βρίσκεται στον Καρέα και θα είναι σε θέση, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, να υποδεχτεί δύο ασθενείς (και τους συνοδούς τους) ταυτόχρονα.

2

3

4

5

 6

7

8

9

10

11