Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου με την παρούσα σύνθεση

Με έντεκα (11) τακτικά θέματα συνεδρίασε, το απόγευμα (18.30) της Τετάρτης 21 Αυγούστου, στην αίθουσα Συνεδριάσεων στην οδό Ν. Τσιαμπούλα (κτίριο ΚΑΠΗ, 3ος όροφος) το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου. Η συνεδρίαση ήταν η τελευταία με αυτή τη σύνθεση του Σώματος καθώς από την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν καθήκοντα τα μέλη που εκλέχθηκαν στις εκλογές του Μαΐου.dimotiko-simboulio-teleutaio-2014-2019

Η συνεδρίαση έγινε παρουσία των δημοτικών συμβούλων, του δημάρχου -και επανεκλεγέντος- κ. Νίκου Σουλιώτη, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για την πενταετία 2014-2019,κ.  Γιάννη Σταμάτη, και του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κ. Βασίλη Παπαροϊδάμη. Πρόεδρος ήταν ο κ. Ιωάννης Πέτρου.

Στο περιθώριο της συζήτησης των θεμάτων ανταλλάχθηκαν ευχές στους νεοεκλεγμένους, που αναλαμβάνουν καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου, για καλή και παραγωγική θητεία.

Αναλαμβάνει καθήκοντα το νέο Δ.Σ.

Θυμίζουμε ότι η τελετή ορκωμοσίας του νέου (και νυν) δημάρχου Καρπενησίου κ. Νίκου Σουλιώτη και των εικοσιεπτά (27) νέων δημοτικών συμβούλων, θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, το Σάββατο 24 Αυγούστου, στις 17:30.

Το νέο 28μελες (μαζί με τον δήμαρχο), δημοτικό συμβούλιο Καρπενησίου, διαμορφώνεται από τους 14 δημοτικούς συμβούλους που εκλέγει ο νέος  δήμαρχος, κ. Σουλιώτης, τους 12 δημοτικούς συμβούλους που εκλέγει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Δημήτρης Λερογιάννης -συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου- και έναν δημοτικό σύμβουλο, τον επικεφαλής της ομάδας που εκλέγει το ΚΚΕ, κ. Δημήτρη Γκορόγια.

Τα 11 θέματα της τελευταίας συνεδρίασης

1. Αποδοχή χρηματοδότησης εγγραφή του έργου «Βελτίωση οδικού δικτύου Γέφυρα Μέγδοβα Στένωμα » στο τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό 2019 (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας Δημήτριος )
2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού (αφορά αποδοχή χρηματοδότησης και έκτακτη δαπάνη για συντήρηση ψυκτικού συγκροτήματος).(εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ .Κονιαβίτη Ευδοξία)
3. Έγκριση δαπάνης (εξειδίκευση) για ορκωμοσία αιρετών από τον κωδικό δημοσίων σχέσεων (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Κονιαβίτη Ευδοξία)
4. Υποκατάσταση αναδόχου του έργου: «Κέντρο Σύγχρονης Δημοκρατικής Ιστορίας» (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας Δημήτριος)

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας Δημήτριος)

5. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου «Ανακατασκευή υδρομάστευσης στη θέση Μαργαρίτα Δήμου Καρπενησίου» αναδόχου κ. Παναγιώτη Κουτούμπα.
6. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα και του 1ου ΠΚΤΝΜΕ του έργου «Ασφαλτόστρωση συνέχειας οδού Ειρήνης στην περιοχή Μύλοι» αναδόχου Φλωράκης Ε& Βαξεβάνος Θ. ΑΕ.
7. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του Έργου: «Εργασίες κατεδάφισης τμήματος ξενοδοχείου Αντιγόνη ΤΚ Μεγάλου Χωριού » στην Τ.Κ Μεγάλου Χωριού αναδόχου Αθανασίου Σουλεμέτση.
8. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση προαυλίου χώρου δημ.σχολείου ΤΚ Αλεστίων αναδόχου Κατόπη Ανδρέου
9. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου » Συντήρηση παιδικών χαρών Δήμου Καρπενησίου αναδόχου Βασιλείου Μαντζιούτα
10. Σύσταση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου » Ανακατασκευή υδρομάστευσης στη θέση Μαργαρίτα Δήμου Καρπενησίου»
11.
Σύσταση επιτροπής Οριστικής παραλαβής του έργου » Διαμόρφωση οδού Καλύμνου»