Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

(ΦΩΤΟ) Η ΑΛΑΚ καθιερώνεται στην ελίτ του πανελλήνιου Drift. Θέσεις στο βάθρο για Τσιάκα & Ράπτη στο Αγρίνιο, ντεμπούτο Παχή

Ο 5ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (7-8/9) στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου και, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίστηκε από τις επιτυχίες των οδηγών της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου (ΑΛΑΚ).collage

Το διήμερο περιλάμβανε δυνατές μάχες, ανατροπές και πλούσιο θέαμα, σε μια χάραξη με αρκετά χιλιόμετρα και ένα άκρως απαιτητικό κομμάτι πριν την ολοκλήρωση της διαδρομής. Στην κατηγορία Street Legal πήραν μέρος τρεις (3) Ευρυτάνες οδηγοί, δύο εκ των οποίων κατάφεραν, μάλιστα, να ανέβουν στο βάθρο.

Πιο ειδικά, ο Κώστας Τσιάκας, με Opel Ascona, ήταν εξαιρετικός και κέρδισε επάξια τη 2η θέση στην κατηγορία του, την ίδια ώρα που ο Πάνος Ράπτης με Nissan 200sx σκαρφάλωσε στην 3η θέση του ίδιου αγώνα. Δύο εκ των τριών πρώτων θέσεων της Street Legal καταλήφθηκαν από Ευρυτάνες, με την ΑΛΑΚ να καθιερώνεται σταδιακά, μέσω των μελών-οδηγών της, στην ελίτ του εγχώριου drift. Μην ξεχνάμε και την περυσινή μεγάλη επιτυχία του Νίκου Ντουφεκιά, που -όπως φαίνεται- άνοιξε τον δρόμο των επιτυχιών για τους οδηγούς της ΑΛΑ Καρπενησίου.

Το «βάπτισμα του πυρός» σε πανελλήνιο αγώνα πήρε, εξάλλου, και ο Θανάσης Παχής (ΑΛΑΚ) με μια BMW Ε36, που συμμετείχε στην ίδια κατηγορία και κατέγραψε πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση -δεδομένου του υψηλού ανταγωνισμού, της απαιτητικής πίστας και της απειρίας του οδηγού σε τέτοιο επίπεδο.

tsiakas1

tsiakas2

raptis1

raptis2

paxis

(Οι φωτογραφίες είναι από το The Xtreme Photos και το πλήρες άλμπουμ μπορείτε να δείτε ΕΔΩ)