Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Στα αγαπημένα του Άγραφα κηδεύεται ο Γιάννης Χόντος. Θα κλείσουν, σε ένδειξη πένθους, τα Hondos Center

hondos-agrafa-kideia1

Στον τόπο όπου μεγάλωσε, τα αγαπημένα του Άγραφα Ευρυτανίας, τη γενέτειρα που δεν ξέχασε ποτέ και στήριζε σε κάθε ευκαιρία, θα αναπαύεται ο Γιάννης Σωτ. Χόντος, ένας από τους συνιδρυτές των πολυκαταστημάτων Hondos Center, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί στις 3.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 12 Ιουνίου 2020, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στο χωριό των Αγράφων, παρουσία Αγραφιωτών, Ευρυτάνων, φίλων και γνωστών του, που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον Γιάννη Χόντο. Τον άνθρωπο που μαζί με τα αδέρφια του (πέντε στο σύνολο) άνοιξε το 1967 το πρώτο κατάστημα στην οδό Ομήρου και βήμα-βήμα πέτυχαν να κάνουν την επωνυμία Hondos Center αναγνωρίσιμη παντού και, εν πολλοίς, συνώνυμη με τα καλλυντικά στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα καταστήματα Hondos Center θα παραμείνουν κλειστά, ως ελάχιστη ένδειξη πένθους, κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας του Γ. Χόντου, ενός εκ των συνιδρυτών τους και φυσιογνωμία που θα λείψει από τα Άγραφα, τους Αγραφιώτες και την Ευρυτανία.