Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

ev media-logo

ΑΠΟΚ-Άγραφα το ζευγάρι του τελικού στο Κύπελλο Ευρυτανίας-Στο Μπάνσκο κλείνει την χρονιά ο Αντωνίου

APOK-AGRAFA

>> ΑΠΟΚ και Άγραφα επικράτησαν με 1-0 της Κρέντης και της Μυρίκης αντίστοιχα και θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ευρυτανίας σε μια επανάληψη (ή απάντηση) των περσινών τελικών του πρωταθλήματος, το οποίο κατέκτησε η ομάδα του Βελουχίου.

>> Το 3ο Δημοτικό Σχολείο στον ετήσιο προγραμματισμό των σχολικών δραστηριοτήτων του την Τετάρτη 21/3/2012 επισκέφτηκε το Χιονοδρομικό Κέντρου Βελουχίου. Οι μαθητές με την  συνοδεία των εκπαιδευτικών συμμετείχαν βιωματικά, με πεζοπορία, στον προσανατολισμό του βουνού, ενώ στη συνεχεία μυήθηκαν στο άθλημα της  χιονοδρομίας, αξιοποιώντας τον εξοπλισμό του σχολείου τους.

SKI EKDROMH 

>> Το Σάββατο 24 Μαρτίου στους αγώνες Παλαιμάχων Χιονοδρομίας που έγιναν στο Βίτσι Καστοριάς η Ε.Ο.Χ. βράβευσε τον Τάκη Κόγια (πατέρας του Λεωνίδα, που αγωνίζεται στην ομάδα των Αγράφων) αποδίδοντάς του τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στην Ελληνική Χιονοδρομία ως μέλος του ΕΟΣ Καρπενησίου αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΧ επί σειρά ετών.

>> Σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου και ώρα 17:00 θα διεξαχθή στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου ο εξ’ αναβολής αγώνας της 16ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΝΕ Ποταμιά-Απεραντιακός με τον οποίο ολοκληρώνεται και τυπικά η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

>> Σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ αγώνες καλαθοσφαίρισης 3Χ3 μεταξύ μαθητών των δυο Γυμνασίων της πόλης του Καρπενησίου. Τα παιχνίδια που θα αρχίσουν στις 9.30πμ, διοργανώνει ο τομέας Φυσικής Αγωγής υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευρυτανίας. 

>>Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή της στις 16 Μαρτίου, μεταξύ άλλων αποφάσισε και κήρυξε πειθαρχικά ελεγκτέο το αθλητικό σωματείο «Αναγέννηση Καρδίτσας» και του επέβαλλε χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ, ενώ αντίθετα κήρυξε αθώο τον φυσιοθεραπευτή Καρκαλέτσο Χρήστο (Αγώνας:: Αναγ. Καρδίτσας - Αγρότης Λιανοκλαδίου, 4-12-2011).
 
>> Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων GOOD LEAGUE ΟΠΑΠ προπαίδων 2011-2012 αρχίζει Κυριακή 1 Απριλίου και στην αυτή ανήκουν οι ηλικίες 1999 και 2000, ενώ μπορούν να  προαιρετικά να συμμετάσχουν και μέχρι 4 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2001. Η Ευρυτανία θα συμμετάσχει σε μονούς αγώνες στον 6o όμιλο, μαζί με τις Βοιωτία, Φθιώτιδα και Φωκίδα και το πρόγραμμα έχει ως εξής: 
1η αγωνιστική (1/4): Ευρυτανία-Φθιώτιδα και Φωκίδα- Βοιωτία
2η αγωνιστική (22/4): Βοιωτία-Ευρυτανία και Φθιώτιδα-Φωκίδα
3η αγωνιστική (13/5): Ευρυτανία-Φωκίδα και Φθιώτιδα-Βοιωτία.
* Δεν ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της Ευρυτανίας, καθώς την Πρωταπριλιά διεξάγονται ήδη δυο αγώνες  στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου. Επίσης δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής οι ώρες διεξαγωγής τους.

PROPAIDES 1
 
>> Για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας αναχωρεί την ερχόμενη Δευτέρα 2 Απριλίου ο Γιάννης Αντωνίου, ο οποίος θα λάβει μέρος σε αγώνες χιονοδρομίας (διεθνείς: FIS και εθνικούς: National). Αρχικά ο Ευρυτάνας σκιέρ θα διαγωνιστεί την Τετάρτη 4/4 στους διεθνείς αγώνες SG (Σούπερ Γιγαντιαίο Σλάλομ), ενώ τις δυο επόμενες ημέρες, Πέμπτη (5/4) και Παρασκευή (6/5) θα ακολουθήσει το GS (Γιγαντιαίο Σλάλομ) στους National και FIS αγώνες αντίστοιχα. Τέλος, το Σάββατο (7/4) και την Κυριακή (8/4) ο 17χρονος Γιάννης θα πάρει μέρος στο αγώνισμα του Απλού Σλάλομ (SL) και για τις δυο διοργανώσεις.
Ο Αντωνίου θα επιστρέψει στο Καρπενήσι την Δευτέρα 9 Απριλίου, ολοκληρώνοντας έτσι μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.

antoniou 1